Algemene voorwaarden

Artikelen zijn verkocht als ze betaald zijn. Ruilen kan binnen 7 dagen na overleg met Were Home via mail, verzendkosten blijven rekening voor koper. Geschilderde meubels zijn altijd kwetsbaarder dan meubels in de was, zij worden gezandstraald en geschilderd maar wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen in het gebruik ervan. Wij kunnen geen garantie geven op houtworm en andere insecten, alles van hout behandelen wij met professionele middelen.(Perwood)

Versturen met Post.nl is op risico van de koper, deze kan desgewenst voor verzekerd versturen kiezen op eigen rekening. Helaas blijkt dat Post.nl niet alles vergoed. Alle genoemde prijzen zijn netto prijzen, en op basis van ophalen. Versturen, bezorgen na overleg en kosten zijn voor rekening koper. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden komt er 1 persoon en levering is tot naast de auto.

Opsparen van kleine artikelen kan ook om de verzendkosten te drukken. Het artikel wordt dan betaald en bij het laaste artikel worden de verzendkosten ook betaald en dan gaat het pakket naar het postkantoor. Aankopen dienen binnen 1 week te worden opgehaald, met als uitzondering kleine aankopen die worden opgespaard. Opdrachten dienen vooraf betaald te worden, dit geldt ook voor overschilderen van meubels. Wij meten zo zorgvuldig mogelijk de maten maar zijn niet verantwoordelijk voor evt mis metingen Mocht de prijs per abuis verkeerd genoteerd staan op de website, dan is prijs die op papier staat in de boekhouding bindend.

Aankopen vallen, tenzij anders vermeld in de margerehgeling. Dit houdt in dat de klant geen btw betaald maar Were Home wel 21 % btw af dient te dragen.